Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Huncut tündér-tánc 2019.

2019.09.21

Huncut tündér-tánc

 

A hétvégén varázslatos táncot lejtenek a Tündérek. Vidáman, kacagva, dió illatú levelekbe burkolózva, gesztenyékkel barátkozva, a lemenő őszi napban fürdőzve. Kicsit lehet most könnyedebben hozzáállni az élethez, a lágy Jupiter és a varázslatos Neptunusz hétvégi teremtő fényszöge (kvadrát) segíti is ezt! Ránk is fér, érdemes kihasználni, kicsit tudatosabban a vidámságot, könnyedséget választani, hiszen a következő pár hétben már egyfajta „felkészítést” kapunk az Égtől megoldandó kardinális sorsfeladatunkat illetően, hogy aztán novembertől egyre erősebbre kapcsolja Égi Kapcsolóját a Szaturnusz és a Plútó kardinális, gyökeres változásokat elhozó nagy együttállása. Amelyből most már nem lesz visszaút - meg kell oldani.

A hétvégi Tündér-tánc, mint egy gyönyörű égi csomag érkezik, nagy rózsaszín masnival átkötve, csillogó csillámpapírba csomagolva, babarózsaszín gömbökkel feldíszítve. Csak ki kell nyúlnod érte! Csak bele kell nézned! Üzeni az Ég ma. Látod a csodát?

A HIT gyógyító varázsereje a mai nap!

A Teremtőbe vetett hit, s önnön varázserődbe vetett hit.

Ugyanígy a bizalom is nagy gyógyító és varázserővel bír most! Ha valakibe bízol, ha őszintén bizalmat szavazol.

Általában a hétvége a gyógyításnak is hozza, jelzi az idejét. Lelkünk mélyét gyógyítja  (elsősorban a hit, a bizalom ereje által). Kinek ezen, kinek azon az úton. Isten égi küldöttei a tündérek mindig tudják kinek épp mire (vagy kire) van szüksége a gyógyuláshoz. Van, amikor a gyógyulást egészen különleges úton juttatják el hozzánk….

A Jupiter a Kígyótartó csillagképben halad ugyanis, érintve a Skorpiót is, a Neptunusz pedig a Vízöntő csillagkép jövőbe ömlő vízében. A gyógyulás már a jövőnket segít tisztítani, újra teremteni, hiszen mindaz, ami most átminősül, meggyógyul bennünk, kézzel foghatóan segít majd egy tiszta lappal jövőt varázsolni, alkotni.

A lelki terheket is le lehet ma tenni. Ebben akár a meditáció ismét egy jó eszköz vagy az Isten felé fordulás, az ima. Az ima és a hit ma mindenképpen előtérbe kerül – akár egy próbatétel formájában is megérkezhet. S bizonyos téren a hit és a félelmek „csatája” is megjelenhet életünkben, melyből önmagunk legyőzése segít jól kijönni, s valami jót varázsolni.

A Tündérek ahhoz tudnak ma hosszabb távra is beköltözni, s a varázslásban segíteni, aki lehúzó energiáit – főleg félelmeit – képes uralni és kézben tartani, s egy pozitív teremtő irányba beműködtetni. Ez a Kígyótartó nagy varázslata és beavató titka. Már nem csak ural és kézben tart, de működtetni is tud! Most egy lágy, huncut Tündér-tánccal egészül ki mindez.

 

Holnaptól elindul aztán egy fajsúlyosabb heteken át tartó folyamat! Ennek lényege, hogy sorrendben a Merkúr, a Vénusz, a Nap és a Mars a Szűz csillagkép előre lépő lábánál teremtő fényszögbe (kvadrát) kerül a Szaturnusszal, a holdcsomóponttal és a Plútóval a Nyilas csillagaiban. Érdekessége, hogy hétköznapibb – azaz zodiákus - szinten a mérleg – bak jelét kötik össze, ezzel jelezve, a párkapcsolatok világában a sorsfeladataink felerősödnek, az Ég kikerülhetetlenül elénk rakja, akár tetszik, akár nem. A felelősségvállalás lesz az egyik fő téma. Illetve a radikális döntések és lépések a másik. S a kettő persze kéz a kézben jár.

Ehhez kapjuk segítségül a két csillagképi üzenetet. Egyrészt, a próbákat a Teremtővel való teljes egység érzése, s az ima segít kiállni (Nyilas), másrészt itt van a nagy előrelépések lehetősége (Szűz előre lépő lába) párkapcsolati téren.

Erről lesz még szó bővebben később, most a jövő hétre nézve annyit: szeptember 22. a Merkúr – Szaturnusz, szeptember 25. a Vénusz és a Szaturnusz, majd szeptember 27. a Merkúr és a Plútó fejlesztő, teremtő fényszöge. S a leszálló holdcsomópont pedig szeptember 28-n áll együtt a Szaturnusszal, így végig ott van a táncban. A múlt karmikus emlékei tehát újra felerősödnek (különösen jövő héten), érdemes nagyon résen lenni, nehogy újra elkövessük ugyanazokat a hibákat, amit őseink elkövettek, vagy mi magunk egy másik életben. Főleg a jövő hétvége szól erősen az időről, az időhöz való viszonyunkról, a türelem erejéről és a felelősségvállalásról. Ezen a téren ad segítő kezet az Ég, hogy fordítsunk egy nagyot a múlt kerekén, persze ha jól oldjuk meg, akkor feljebb lépve egy szinttel.  

Holnap (vasárnap) érezhetjük úgy, eljön egy fontos beszélgetés ideje. Fontos, kikerülhetetlen, nagyon mély, s talán elsőre nehéznek is érezhetjük. Viszont nagy előrelépést hozhat! Talán pont a mélysége miatt (amiről most tudunk beszélni). Segít egy nehéz múltbeli karmát átírni – a megértés vagy egy mély, titkokat is érintő beszélgetés erejével. Egyben itt és most az örök értékekre – vagy egy időtálló, időntúli kapcsolatra - hívja fel a figyelmünket. Ha mást nem, egy tanítás formájában. S talán azon gondolkozunk sokat, kiállja –e egy kapcsolat az idő próbáját?

Érdekes, hogy olyan beszélgetésről lehet szó, amely akár egy új korszakot indíthat el életünkben. Hiszen másnap (hétfőn 9 órakor) beköszönt az őszi napéjegyenlőség, amely ismét egy új időszakot jelez! 

A jövő hét általában is az érzelmi életünkben, a párkapcsolatokban megjelenő próbáról szól, az átfordítás – főleg a múlt nagy átfordításának - erejével segítve minket. Hisz bár megpróbál, de közben egy nehéz helyzetet segít teljesen megfordítani, megoldani, megemelni. A próbát azonban ki kell állni hozzá. Esetleg épp az elmélyülés képessége az amit tanít, vagy feladatként elhoz, amit talán a múltban egyszer valamiért nem jól oldottunk meg. 

 

De bármilyen nehéznek is érezd elsőre, ne feledd, a vidám, huncut, csodaszép tündérek ott állnak készenlétben, hogy segítsenek! Csak nyisd meg Nekik a szívedet. 

 

 

Szeretettel,

Veres Mónika

2019. szeptember 21.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.