Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ASZTROZÓFIA TANFOLYAM 2021

ÚJ KEZDŐ ASZTROZÓFIA 

TANFOLYAM

 

 

Új, kezdő asztrozófia tanfolyam indul 2021. tavasszal! 

Az órák havonta kétszer lesznek, szerda délelőtt (9:30 - 12:30 ig) Budapesten a MagNet Házban (Andrássy út 96.). A tanfolyam két éves, két hónap nyári szünettel (július-augusztus), összesen 20 hónap.

A plusz harmadév szabadon választható! Ez az év csak azok számára nyílik meg, akik a második év végén sikeres vizsgát tettek asztrozófiai ismereteikből. Erről részletek alább. 

Újdonság, hogy be lehet csatlakozni online is! Ez azt jelenti, hogy a teremből, az órákról élő közvetítés lesz, tehát, aki befizeti a tandíjat az kap egy belépő kódot az órára és adott időben csatlakozhat. Másrészt az aznapi órákat felvesszük és 48 óráig hozzáférhető lesz azok számára, akik az online oktatás résztvevőiként nem tudnak mindig a délelőtti órákon élőben részt venni (szintén tandíj ellenében kiadott belépő kóddal). Az órák online visszanézése (48 órán belül) kizárólag azok számára egy plusz lehetőség tehát, akik az online oktatást választották (mivel nem vettük külön a tandíjat a személyes és az online oktatás között). Épp ezért, ha valaki személyesen vesz részt, és valamely fontos okból mégsem tud egy adott órán megjelenni személyesen, annak csak külön regisztrációs díj ellenében lesz lehetősége hozzáférni az órai anyaghoz (ennek technikai megoldása még zajlik). 

Kérdésként merült fel, lehet -e "vegyesen" részt venni a képzésen, azaz ha valaki nem tud eljönni személyesen mégsem egy órára - bármely okból - akkor csatlakozhat -e online? Alapvetően erre nincs lehetőség és nem is vagyok a híve ennek a megoldásnak. De ha fontos okból egyszer, egyszer mégis sor kerül rá, akkor kivételesen, a fenti külön befizetett regisztrációs díj ellenében a felvett órai anyagot át tudom adni - azonban arra nincs lehetőség, hogy valaki "vegyes oktatásban" vegyen részt, mert ennek technikai feltételeit egyszerűen nem lehet kivitelezni. Tehát a kurzus vagy személyesen, vagy online zajlik. Egy átjárási lehetőséget tettünk lehetővé. Az első félév végén van lehetőség váltani, azaz személyes jelenlétről online oktatásra áttérni, vagy fordítva. Így, ha valaki elkezdi például online a kurzust, akkor fél év végén dönthet úgy, hogy mégis személyesen folytatja - vagy fordítva. 

 

A jelenlegi hivatalos szabályokra való tekintettel - ahhoz alkalmazkodva - fog elindulni az új kezdő csoport, remélhetőleg április végén, május elején

 

Tematika:

Alapvetően a csillagos égbolt ismeretével kezdjük a tanulmányokat, hisz ez a legfontosabb! Ez azt jelenti, először részletesen megtanuljuk a 14 ekliptikai csillagképet (hiszen nem 12 van!), a két titkos beavató csillagképpel együtt, ők az alap. Majd ezt követően tovább lépünk az Égen és megtanuljuk a magasabb szintű csillagképi üzeneteket is, azaz az equatoriális csillagképeket - ez nagyjából még 25-30 csillagképet jelent. Látható, hogy a Csillagos Égbolt magas szintű (elmélyült) megismerésére alapozódik az egész képzés, mert úgy gondolom ez a legfontosabb.

Csak ezután haladunk tovább és megtanuljuk a továbbiakban: a bolygókat, fényszögeket, házakat, s az asztrozkóp alapvető felépítését és felrajzolását.

A képlet pontos kiszámítása után már mindenki fel fogja tudni rajzolni a saját képletét is! Nagyon fontos, hogy mindig kézzel rajzolunk, ebből elemzünk, nem számítógépből ez fontos. 

Ha az alapok meg vannak, akkor lépünk tovább: tranzitok (itt különösen fontos a tranzit-napló vezetés, hisz ez óriási segítség a mindennapokban), direkciók számolása és a képlet pontosítási technikája, mundán asztrológia, szinasztria (emberi kapcsolatok), a Tejút és az alfa csillagok szerepe, hogy lehet segíteni a társunknak a magas szintű működést.

Fontos téma lesz a két évben, az egyéni asztrozófiai konzultációk menete, titkai, kulcsai, mire kell nagyon figyelni, hogy emelni tudd a másikat! Hisz ez a küldetésünk. 

A két éves kurzus - a szakmai ismereteken túl - önmagában is egy belső, önismereti út, beavatás a saját belső világunkba. Segít szebben, jobban, boldogabban és főleg tudatosabban élni a hétköznapokat. Rávilágít isteni teremtő erődre és segít tudatosabban működtetni. 

 

Minden órát célzottan az aktuális égi üzenetekkel (tranzitokkal) kezdek, azért, hogy egyre jobban ráhangolódjanak a jelenlévők az aktuálisan ható energiákra, s azok gyakorlati megértésére és alkalmazására. Tehát ennek elsődleges célja, hogy a résztvevők ismétlődő módon megtanulják ALKALMAZNI az égi tudást, az égi hatásokat a hétköznapok világában! Ugyanis az asztrozófiai tudásnak szerintem ez a legfontosabb célja, küldetése - hogy minél több embert segítsen hozzá a sorsuraláshoz, az életminőség emeléséhez, a boldogság állapotának megéléséhez. Egyénileg, külső mankók nélkül, saját maga követve és összehangolva az égi - földi hatásokat az életében, vagy családja életében. 

A két éves képzés végig kifejezetten gyakorlat orientált. Több születési képletet is elemzünk együtt, közösen. 

 

A plusz harmadik év tananyaga titkos (még nem publikus), de szorosan az első két évre épül, azt egészíti ki, emeli még magasabb szintre. Egy misztikus út. Ezt csak azok számára fogom elmondani, akik elkezdik tavasszal a csillagbölcseleti tanulmányaikat nálam. Ezen tehát csak azok vehetnek részt, akik másodév végén sikeres írásbeli vizsgát tettek. Ez lényegében egy születési képlet kiszámolását, kézi felrajzolását és részletes elemzését jelenti - amire azon hallgatók, akik kitartóan végig járták a két évet és részt vettek az órákon, azok természetesen képesek lesznek, mert ehhez minden tudást a kezükbe adok.

Természetesen a vizsga nem kötelező, ez csak egy lehetőség (a harmadik évbe lépéshez és az oklevélhez), hiszen véleményem szerint valójában nem a papír számít, hanem az a tudás, amit a résztvevők itt megkapnak, s amit a hétköznapi életükben (főleg az önismeretben), az egyéni sors-varázslásban teljességében tudnak majd alkalmazni. Számomra ugyanis nagyon fontos, hogy valóban működő, élő, gyakorlatban alkalmazható tudást adjak át. Olyat, ami fényesebbé teszi az életet, és ami közelebb visz isteni eredetünkhöz, istenemberi minőségünkhöz. 

A vizsgadíj külön fizetendő majd, pontos összegéről a második év vége előtt időben lesz tájékoztatás. 

 

Tehát összegezve, az az asztrozófia, amit én tanítok, lényegében több, mint klasszikus csillagbölcselet. A csillagok világán keresztül az egyénben rejlő isteni teremtőt mutatom meg, igyekszem az órákon felszínre hozni, s ezt - főleg az önismereti úton keresztül - megmutatom, hogyan kell a gyakorlatban is alkalmazni. Élő, alkalmazható valódi tudást adok át szívemet követve. Persze utána működtetni már a tanulóknak kell ... 

 

A tanfolyam díja a két évre, azaz a 20 hónapra, 340.000.- Ft. 

Aki egy összegben befizeti az első alkalommal, annak csak 320.000.- Ft. A fizetési ütemezés azok számára, akik személyesen vesznek részt a következő: Az első alkalommal 90.000.- Ft (ebből majd a kezdés előtt egy hónappal előlegként be kell fizetni banki utalással 50.000.- Ft, a többit a helyszínen az első órán), aztán a 4. hónap végén (júniusban) 90.000.- Ft, majd novemberben 90.000.- Ft, végül az utolsó részlet 2022. februárjában 70.000.- Ft.

Az online oktatás résztvevőinek technikai okok miatt még most alakítjuk ki a részletfizetés lehetőségét, módját, kis türelmet kérek. 

Tájékoztatok mindenkit, hogy a befizetett tandíj - akár egyben, akár annak részlete - nem jár vissza!

 

Egyéb eszközök (költségek) a tanuláshoz: színes filcek, vonalzó, csillagtérkép, 1 tankönyv, Magyar Efemerida (ennek árairól nem tudok felvilágosítást adni, beszerezni mindet a résztvevőknek kell). 

 

Aki eddig jelentkezett, azt kértem az alábbi címen tegye meg az adatai megküldésével és egy egyszerű nyilatkozattal, miszerint: "Az Adatvédelmi tájékoztatót, valamint a  csillagtitkok oldalon közzétett információkat a kurzussal kapcsolatban elolvastam és tudomásul veszem"! (Név, pontos cím a számlázáshoz, e-mail cím, telefonszám, születési adatok.) 

Kérem a csillagtitkok oldal fő menüjében közzétett "Adatvédelmi tájékoztatót" mindenki olvassa el!

 

A létszám betelt, új jelentkezéseket mostantól (február 22-től) nem tudok elfogadni!

(Aki eddig jelentkezett annak nem kell újra.)

 

 

Érdeklődni az alábbi címen lehet:

veresmonika09@gmail.com

 

 

Fontos! A jelenlegi helyzethez alkalmazkodva fogom elindítani az új csoportot, tehát a hatályos jogszabályok figyelembe vételével! Ezért jelenleg nem tudok pontos kezdési időpontot írni, kérem ezt vegye figyelembe, aki jelentkezni szeretne. (Reményeim szerint április végén tudunk kezdeni.) A pontos kezdésről természetesen mindenkit időben tájékoztatok! 

 

 

Várok minden csillagok iránt érdeklődőt sok szeretettel erre a varázslatos két éves utazásra!

 

Szeretettel,

Veres Mónika

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.