Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ASZTROZÓFIAI KONZULTÁCIÓ

Az egyéni asztrozófiai 

konzultáció menete

 

 

Az asztrozófiai elemzés személyesen történik és körülbelül 2-3 órát vesz igénybe. 
Az általam kézzel készített asztrozkóp rajzból történik az elemzés - lényegében mélyrehatóan, több szinten elmondom (elmesélem) mi rejlik benne, mit üzen neked -, melyre a hagyományos nyugati asztrológia által használt rendszeren túl (bolygók, zodiákus jelek, házak, fényszögek) elsősorban a valódi (!) csillagképi hátteret rajzolom fel. Ez 24 csillagképet jelent általában (persze ennél több van az Égen), különös tekintettel a fontosabb állócsillagokra és a Tejútra - mely az isteni erőket jeleníti meg a születési képletben.

Az elemzés során azt mesélem el, milyen csillagzat alatt születtél - milyen lehetőségeket, képességeket hoztál magaddal a múltból, amire most alapozhatsz, mi a sorsfeladatod, ami fele menned érdemes (kell), illetve a rád váró feladatokat, hogy tudod magas szinten, kiteljesedve megoldani. Hogy tudod a legjobbat kihozni magadból, az életedből. Hogy tudod boldogan, örömben, istenien megélni az Égi Tervedet. Hiszen az asztrozkóp rajz lényegében a Te Égi Terved, amit a köztes létben alkottál magadnak.

Tehát ez a beszélgetés egy szép és szent önismereti út számodra, amely során abban is segítek, hogy tudod a belső "energia-rendszeredet" a legjobban működtetni. Hogy boldog életet élj! Mert jogod van hozzá. 

A belső energetikádban megmutatkozó esetleges elakadásokra is rámutat a csillagtérképed, így az elemzés arra is rávilágít, ezt hogy tudod kioldani, megoldani. Hogy tudsz változtatni. Persze mindezt a gyakorlatba átültetni majd Neked kell.

Az elvem az, ha valaki a csillagokban rejlő egyéni lehetőségeit (mint belső energiákat) teljességében megismeri, akkor képessé válik az élete uralására és olyan jövőt teremt magának, amilyet szeretne. (Ezért is nem való valójában jóslásra az asztrológia, mert ellent mond a szabad akarat törvényének és mert az embert eredeti isteni mivoltától, azaz saját teremtő erejétől fosztja meg.)

Külön kiemelem az elemzésnél, hogy teremtő képzeleted erejét (mely a benned élő isteni erő) hol, hogy tudod még jobban, hatékonyabban működtetni. 

Nagyon fontos tudni, hogy minden belső hatásból (bolygóból, fényszögből) bármikor ki lehet hozni a legjobbat, mert minden bennünk élő szimbólumnak van magas szintje!

Lényegében mindannyian gyönyörű, egyedi, testet öltött Isteni Fénysugarak vagyunk. Mindenki más képességet, ajándékot, lehetőséget hoz magával, és ezt isteni öntudatával képes a legjobban, szeretettel működtetni, hogy valóban boldog életet teremtsen magának. 


A képlet pontos felrajzolásához szükségem van a pontos születési adatokra (óra perccel), valamint körülbelül 10-15 olyan életeseményre – legalább évszám + hónap vagy évszak pontosságú dátummal - ami Neked eddig fontos, meghatározó volt az életedben. (Ez lehet szerelem, barátság, házasság, gyermek, munka, stb, a lényeg az, ami Neked sorsfordító volt, mélyen érintett).  Ezeket az elemzés előtti hetekben kell elküldeni nekem e-mailben, ez fontos. 

A személyes asztrozófiai beszélgetés előtt egy rövid egyeztetés történik még, mert néhány kérdést fel szeretnék tenni a pontosításhoz az életeseményekkel kapcsolatban (ez utólag is szokott már megértést hozni bizonyos múltbeli történésekkel kapcsolatban, mintegy előkészítője a nagy elemzésnek). 

 

A kézzel elkészített asztrozkóp rajz (csillag-mandala) természetesen a Tiéd lesz! 

Fontos, hogy az elemzést fel lehet venni, így az egész hanganyag megmarad egy életre!

 

​VÁLTOZÁS! A kialakult új átmeneti helyzetre való tekintettel igény esetén az elemzést el tudom készíteni skype-on keresztül is! Ezáltal azok számára is kinyílik ez a lehetőség, akik eddig esetleg azért nem tudtak eljönni hozzám, mert külföldön (vagy messze) éltek. ​Az elemzés minden más tekintetben változatlan és ugyanúgy nagyjából két órát vesz igénybe.

 

Jelenleg csak júniusra tudok időpontot adni, kérem, aki jelentkezik ezt vegye figyelembe! És persze, ha nem szeretne ennyit várni - amit megértek - akkor keressen bizalommal más, kiváló asztrozófus kollégát elemzésre!

 

Továbbá felhívom a figyelmet, hogy az asztrozófiai (csillagbölcseleti) elemzés nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszihoterápiás gyakorlatnak, terápiás tanácsadásnak, illetve nem konvencionális gyógyító és természetgyógyászati tevékenység. 

 

 

 

 

Várlak sok szeretettel!

 

Veres Mónika

csillagtitkok     

E-mail: veresmonika09@gmail.com                                                

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.