Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EGYÉNI MEDITÁCIÓK

EGYÉNI MEDITÁCIÓK 

ASZTROZKÓP ALAPJÁN

 

 

 

Újra vállalok igény szerint egyéni meditációt, kizárólag a nálam készült elemzések, azaz az asztrozkóp rajz (csillag-mandala) alapján.

Tehát, aki már volt nálam egyéni asztrozófiai elemzésen, és szeretné ezt az Égi Tervet megerősíteni egy meditációs anyagban, abból a célból főleg, hogy a mélyebb tudat számára is könnyebben elérhető legyen, az keressen nyugodtan az alábbi elérhetőségen. 

A meditációs anyag nagyjából 45-50 perces, személyre szabott szimbólumokkal. A hanganyag elkészítéséhez nincs szükség újabb személyes találkozásra, hiszen ez már egyszer az elemzésen megtörtént. Csak az általam kézzel készített  asztrozkóp rajzodat kell elküldened nekem e-mailben, s ebből dolgozok a meditáció elkészítésekor. Ezt a hanganyagot e-mailben küldöm utána vissza neked, miután a díja beérkezett a számlámra. 

A meditáció örök érvényű, hiszen a saját szimbólum-rendszeredből indul ki és arra épül, így akár egy életen lehet használni, hallgatni. Az első hat napban ajánlom minden nap meghallgatni, majd egy nap szünet. Ezután ha szeretnéd folytathatod így tovább is persze .... 

 

 

Ha érdekel, kérlek ezen a címen keress:

veresmonika09@gmail.com

 

 

Várlak szeretettel!

 

Veres Mónika

csillagtitkok

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.