Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedves Olvasók!

 

Az utóbbi időben egyre több helyről kaptam visszajelzést, hogy internetes portálokon megjelennek az írásaim - jobb esetben a nevem alatt. Természetesen nagyon örülök, ha a Csillagok Fényüzenetei egyre szélesebb körben terjednek! De ezúton szeretnék megkérni mindenkit, hogy ha bármelyik írásomat szeretné feltenni a honlapjára tiszteljen meg azzal, hogy egyrészt előtte megkérdez erről, másrészt ha felteszi az írást a nevem mellett a forrást (www.csillagtitkok.hu) is feltünteti!

 

Ez nem csak a szerzői jogi védelem miatt fontos hanem emberileg így korrekt. Az írásmű, szellemi és lelki alkotás. A Csillagtitkok oldalon megjelenő írások szerzői jogi védelem alatt állnak.

 

Azaz az írásokat csak a szerző előzetes hozzájárulásával, és kizárólag az eredeti formában, a forrás feltüntetésével lehet bárhol közzéteni (pénzszerzési vagy üzleti cél nélkül)! Írásos formában terjeszteni pedig szintén csak a szerző előzetes hozzájárulásával lehet! 

Továbbá felhívom mindenkinek a figyelmét, hogy más portálokon megjelenő, a nevem alatt futó írások tartalmáért nem vállalok semmilyen felelősséget! 

 

Ezért kérek mindenkit, csak itt a Csillagtitkok oldalon megjelenő eredeti írásokat , az eredeti tartalommal tekintsék minden esetben mérvadónak, mert teljes felelősséget csak ezért vállalok!

 

 

Köszönöm.

 

Szeretettel,

Veres Mónika